Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (5.01 secunde)
Liceul il faceti, banuiesc, la Caracal. G.P.: Exact. La Ionita Asan, asa-i zice si astazi. M.T.: De la cine ati deprins experienta comerciala, economica?
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului.
In ceea ce priveste invatamantul din oras, liceul, cele patru scoli si gradinitele au beneficiat anul acesta de proiectul de reabilitare a acestor unitati.
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
Astfel, pentru inscrieriea la liceu in 2007 au fost scoase la concurs aproximativ 2.459 de locuri, iar numarul candidatilor dupa prima sesiune de admitere au fost de doar 1.900.
Presedintele PSD Mircea Geoana a votat duminica, la Liceul Jean Monnet, atat pentru europarlamentare, cat si la referendumul privind votul uninominal, spunand ca mizeaza pe un scor foarte bun al PSD in urma scrutinului pentru PE.
- Liberalul Victor Manea isi aminteste ca a facut gradinita undeva in Piata Ovidius, iar apoi a urmat cursurile Scolii nr. ... - Dupa finalizarea cursurilor scolii generale, Victor Manea a urmat Liceul 9 Foraj.
Potrivit primarului George Cojocaru, este vorba despre cele mai mari lucrari efectuate de cand sunt construite scolile si gradinitele din oras, numai pentru liceul teoretic din Murfatlar fiind alocata suma totala de 2,3 miliarde de lei vechi, din care 1,2 miliarde au fost alocate hidroizolatiei pe toata suprafata de cladire, iar restul de bani - pentru mobilier, usi noi si parchet melaminat.
Ca sa nu creez probleme colegilor mei de la inspectorat, am decis sa ma intorc la catedra de fizica de la liceul "Ovidius" din Constanta.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
, postata pe site-ul APM, fostul candidat din partea PD-L Constanta pe colegiul 2 pentru Camera Deputatilor se lauda cu averea sotiei, care a mostenit in anul 2003 un teren agricol in suprafata de 8,8 hectare, de pe urma caruia a incasat in anul 2008 suma de 1.
Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu.
Comentand alegerile din turul 2 al prezidentialelor, Cristian Tudor Popescu este cinic, ca de obicei. ... membrilor comisiei de vot de la liceul "Aurel Vlaicu", inainte de a pleca.
"Chiar daca abia acum termin liceul, vreau sa spun ca pot da clasa la multi. Cunosc multi cu studii superioare care nu au cu ce tulbura apa in ceaun", a mai spus Verginel Gireada.
Liceul a fost mutat din cladirea in care a functionat timp de aproape 30 de ani, ca urmare a retrocedarii catre Episcopia Romano-Catolica. ... Cum este sa dai 800 000 de euro pentru reabilitarea unui camin cultural dintr-un orasel cu nici 2 400 de locuitori?
In 1966, s-a transferat la Varsovia si a absolvit liceul nr. ... A facut parte din echipa de cercetasi Mazoviana nr.
la implinirea a 140 de ani de la infiintare, dar si Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", la implinirea a 120 de ani de existenta.
Haller Karoly Nr. ... • Liceul "George Baritiu" Cluj, iunie 1970 • Facultatea de Medicina Genrala, Institutul de Medicina si Farmacie Cluj -Napoca, 1970 -1976 Activitatea profesionala:
Mai mult, Imparatia Portocalie fiind si ea in Epoca de Aur a Tehnologiei, asta atrase atentia Ciclopilor cu Pixeli Multi in Frunte, si unei specii de muste curioase, Gaozaurus Medias Electronicus(iertata fie latina aproximativa a povestitorului, care are scuza ca a facut liceul la real!).
"Unii nu aveau nici macar liceul, iar altii facusera vreo patru clase, dar au iesit ofiteri. Ei ma cunosc, dar eu nu-i cunosc pe toti.
google-analytics.com